Aransjello!

We zijn verheugd om onze nieuwste creatie aan jullie voor te stellen - onze ambachtelijk geproduceerde arancello! Dit heerlijke drankje is geïnspireerd op de traditionele Italiaanse likeur limoncello, maar met een verrukkelijke twist van sinaasappel. Onze arancello wordt met veel zorg en toewijding gemaakt, gebruikmakend van de beste ingrediënten om een verfijnde en smaakvolle ervaring te bieden.

Onze arancello wordt gemaakt van verse, rijpe sinaasappels die met de hand zijn geplukt. Deze sinaasappels worden zorgvuldig geselecteerd om de hoogste kwaliteit en de meest intense smaak te garanderen. Vervolgens worden de schillen van de sinaasappels met de hand geschild om alleen de aromatische buitenste laag te behouden. Deze schillen worden dan ondergedompeld in pure alcohol, waardoor de smaken en aroma's van de sinaasappels worden geëxtraheerd.

Na het maceratieproces worden de sinaasappelextracten gemengd met een suikersiroop, die op maat is gemaakt om de juiste balans tussen zoetheid en frisheid te creëren. Het resultaat is een heerlijk likeur met een levendige sinaasappelsmaak en een aangename zoetheid.

Onze ambachtelijke productiemethode zorgt ervoor dat elke fles arancello met zorg en precisie wordt gemaakt. Elk detail, van het schillen van de sinaasappels tot het vullen en verzegelen van de flessen, wordt met de hand uitgevoerd. Dit garandeert niet alleen de hoogste kwaliteit, maar ook de unieke en authentieke ervaring bij elke slok.

Arancello kan op verschillende manieren worden genoten. Je kunt het puur serveren als een verfrissend digestief na de maaltijd, waarbij je de levendige smaken van de sinaasappels volledig tot hun recht laat komen. Daarnaast kan het ook worden gebruikt als basis voor verschillende cocktails en mixdrankjes. Probeer bijvoorbeeld eens een sprankelende arancello-tonic of een arancello-martini voor een verrassende twist op klassieke drankjes.

We zijn ontzettend trots op onze nieuwe ambachtelijk geproduceerde arancello en we hopen dat jullie er net zo van zullen genieten als wij. Kom langs en ontdek de unieke smaak en het vakmanschap achter dit heerlijke drankje. Proost op de zomerse momenten die komen gaan!


Older post Newer post