Limonsjello!

Limonsjello!

Met trots kunnen wij onze nieuwste creatie introduceren - onze ambachtelijk geproduceerde limonsjello! Deze zomerse likeur is gemaakt met de hoogste kwaliteit ingrediënten en geproduceerd met zorg en aandacht voor detail. Onze limonsjello is perfect om te genieten als aperitief of als digestief na een heerlijke maaltijd.

Onze limonsjello wordt gemaakt van vers geplukte citroenen. Deze citroenen worden zorgvuldig geselecteerd op rijpheid en kwaliteit en worden vervolgens met de hand geschild om de schil te behouden. De schillen worden vervolgens gedrenkt in pure alcohol om de citroensmaak en -aroma's te extraheren. Dit proces zorgt ervoor dat onze limonsjello de volle, natuurlijke smaak van de citroenen behoudt.

Na het trekken van de schillen worden de citroenextracten gemengd met suikersiroop en gefilterd om eventuele onzuiverheden te verwijderen. Het eindresultaat is een zachte, verfrissende likeur met een rijke citroensmaak en een subtiele zoetheid.

Onze ambachtelijke productiemethode is essentieel voor de kwaliteit en het karakter van onze limonsjello. Elk flesje wordt met de hand gevuld, gelabeld en verzegeld om ervoor te zorgen dat de kwaliteit consistent blijft en dat onze klanten een unieke ervaring hebben bij elke fles.

Onze limonsjello is perfect om te drinken als digestief na een heerlijke maaltijd. Het kan ook worden gebruikt als ingrediënt in cocktails of gemengd met bruisend water voor een verfrissende zomerdrank. We raden aan om het goed gekoeld te drinken om de volle smaak en aroma's te ervaren.

We zijn trots op onze nieuwe creatie en we zijn ervan overtuigd dat onze ambachtelijk geproduceerde limoncello uw zintuigen zal verrassen en uw smaakpapillen zal prikkelen. We hopen dat u ervan zult genieten en we kijken uit naar uw feedback!


Older post Newer post